A radaron: lenyűgöző tények a rádióval kapcsolatban

1872 után az amerikai Malon Lumis szabadalmaztatta a vezeték nélküli kapcsolatot, világossá vált, hogy az egyének kommunikációjának további fellépése elkerülhetetlen. Versenyekkel kezdődött, amelyek célvonala a „rádió”innovációja volt. Számos tudós és csupán alkotók szerte a világon szerepelnek ebben a rögtönzött versenytársak. Semmi hihetetlen \ u200b \ u200bhogy sok országnak megvan a saját” lámpa ” feltalálója a rádióban, ami minden bizonnyal meglepte a világ többi részét. Európában ez Gulielmo Marconi, Németországban-Heinrich Hertz, az USA – ban – David Hyuh, Oroszországban – Alexander Popov, Indiában-Jagadish Bosh.A radaron: lenyűgöző tények a rádióval kapcsolatban

A rádió gondolata, amely nélkülözhetetlen a levegőben, és semmi megdöbbentő, hogy ez a ragyogó koncepció egyszerre sok embert érintett a földön

Tehát a „ki tervezte a rádiót” verseny teljesen bizonyítatlannak tekinthető. Mindegyikük megnyitotta a rádiót őshonos nemzetének-és ez az ő előnye. 7. 1895 májusában Alexander Popov kezdetben alig mutatta be a világ első működő rádióját az orosz Fizikai-Kémiai kultúra konferenciáján Szentpéterváron. Ez a bizonyos nap Oroszországban a rádió napjává vált, annak tiszteletére, amit valójában felhalmoztunk néhány érdekes igazságot és mesét a rádióval kapcsolatban, amelyekről talán nem is tudtál:

  • Az Egyesült Államokban 2013-ig nem minden jelentős állami rádióállomásnak volt joga a saját országának régiójában továbbítani. Minden a választásról szól, hogy az említés rádió a nyilvánosságra összpontosít, és a szövetségi kormány köteles megvédeni polgárait minden propagandától, még a sajátjától is.
  • Ugyanabban az USA-ban a népszerű filmfelügyelő és csillag Orson Wells a rádióval kötött megállapodása során pánikállapotot okozott. Minden hibája az ő rádiós teljesítmény alapján útmutató más kutak (ezúttal Herbert), amely felajánlotta formájában jelentések a helyszínről. Azok a közönség, akik az éter közepén lévő rádióterminálhoz kapcsolódtak, azt hitték, hogy valódi híreket hallgatnak, és Marciano valóban felégette a Fehér Házat. A hisztérikus hívások egész tengelye összeomlott a különböző intelligencia megoldások telefonjain, az emberek nagymértékben elmenekültek az autókért a vidéken, és a leginkább befejezetlen paranoidok a saját pincéjükben lévő barikádok voltak, egyik kezében egy tartály pörkölt, a másikban pedig egy lemezmeghajtó.
  • „Milyen hatékony óriás rádióantenna!”- A koncepció párizsiak, és úgy döntött, hogy elhagyja az Eiffel-torony a jogos területen. A mai ikon Párizs és Franciaország összességében (együtt baguette, békák, bastylis és levél torta Triangne), tiszteletére termelt megnyitása a Globe kiállítás, lehet, hogy vegye le a húsz éves eljárás. Képzelje el Párizst az Eiffel-torony nélkül, szörnyű és örüljön, hogy annyira hasznos.
  • Tovább 1. Április 1976 mondta a brit rádió rendőr Patrick Moore a megfelelő lenyűgöző valóság minden lenyűgöző gyakornokok – ezen a napon, Plútó kerül megrendezésre mögött Venus, annak a ténynek köszönhető, hogy ez a vonzereje a bukása a bolygón. Ha reggel 9:47-kor egy magas ugrás, akkor úgy tűnik, mint egy igazi űrhajós. A káosz és az ostoba hírek ellenére sokan úgy döntöttek, hogy megvizsgálják. Dühös hívásaik több napig tönkretették a telefon rádióterminált. Csak örülni lehet annak, hogy az abszolút többség csalódást okozott a gravitáció leküzdésében, mivel a Sasacks egyik nősténye arról számolt be, hogy képes volt a kanapén repülni.
  • 2009-ben Luke Montagia tudós-virológus feltételezte, hogy a baktériumok rádióhullámokon keresztül kommunikálhatnak egymással. Hosszú idő után igazolták, hogy még a legkisebb vírusok is képesek rádiójelek létrehozására. Ez jelentős teret teremt a félelemnek, mert a baktériumok egymással való kölcsönhatása a legrosszabb rémálom mindazok számára, akik félnek megbetegedni és bármilyen eseményre inni az anti-biotikumokat.

7. may? Az a dátum, amikor a rádiót Oroszországban megemlékezik. 1896-ban, ezen a napon, a jól ismert tanár, A. S. Popov kifejlesztette a kezdeti rádiót, amely örökre átalakította az emberiség életét.

Időközben sok feltaláló megkísérelte a vezeték nélküli jelátvitelt

Több is elért bizonyos eredményeket? A jelet 20 kilométernél nagyobb távolságban szerezték meg. A kezdeti radiogram azonban csak A. S. Popov. Számos szóból áll: „Heinrich Hertz.”A 90-es évek elején. a XIX században, a kezdeti rádióműsor közvetített online hálózat. Tehát hatalmas különféle megoldások voltak. A rádió online hallgatásának képessége. A rádiót arra használom, hogy http://101.ru. a rádiónak köszönhetően megjelent a „hacker” szó – az úgynevezett titkos jelszavak sütik a rádióterminálokon. Az egyik legismertebb hacker Nevil Muskelin, aki Angliában lakott. Ezt egy nagy távíró cég alkalmazta, amely egyértelműen megmutatja egy vadonatúj kommunikáció teljes érzékenységét. E célok érdekében muskelin kifejlesztett egy rádiós személyiséget, amelynek magassága meghaladta az 50 métert. A vezeték nélküli távíró bemutatása során, amelyet az angol Intézetben tartottak a 20.század elején. a XIX században, a rádió integrálódott korábban ígért idő és információ került át, hogy Marconi, hogy közvetlenül ütött a kapcsolatot a rádió fejlesztése, megtéveszteni az embereket. Ily módon a vezeték nélküli távíró hibája megmutatta a közönséget a közönségnek. Az Eiffel-torony közvetlen hozzáférést biztosít a rádióhoz. Ennek ellenére az 1889-ben tervezett világeseményre építették. 20 év után szétszerelni ment. Mégis Párizs elsődleges szimbóluma mentette meg a rádiót? A torony kiválóan alkalmas rádióantennák felállítására. 18. 1930. április? Nap szerepel a program történetében. Bár semmi rendkívüli nem történt ezen a rendkívüli napon. Egyszerűen a kommentátor azt állította, hogy a nap nem hozott olyan információkat, amelyek jogosultak a rádióhallgatók figyelmére, hanem jelentés helyett időtlen zenei művek jelentek meg a levegőben. 1976-ban viccet készítettek a BBC rádióállomáson, a nevetés napjára időzítve. Ő egyértelműen kiderült, hogy a rádió egy nagy ember. Patrick Moore, aki élvezi a csillagászatot, tájékoztatást adott az elkövetkező órákban bekövetkező feltűnő szenzációról: 2 bolygó, a Plútó és a Jupiter kommunikációja miatt a bolygó vonzereje visszaszorul. A „humorista” olyan embereket ajánlott, akik ezt a kiemelkedő hatást szeretnék megtapasztalni magukra, rendszeresen ugrálva. A közeljövőben több telefonhívást kapott a rádióállomás. Az emberek a súlytalanság figyelemre méltó érzéséről beszéltek, amelyet ebben az időtartamban értékeltek, és egy lány biztosította, hogy sikerült felszállnia. A csaták során az amerikaiak különféle emberektől érkező indiánokat használtak a rádiós sikerek kötelékében. A német és a japán hatóságok nem értették az elfogott üzeneteket. A második világháború során a nyelveket emellett olyan titkos üzenetek biztosítására használták, amelyeket kevéssé vizsgáltak, például a baszk nyelv.Female Időközben sok feltaláló megkísérelte a vezeték nélküli jelátviteltHolding a Radio

Szólj hozzá!