Kérjük, segítse a Rádió Orient szolgáltatásának fejlesztését! Kérdőívünk kitöltése 1 percet vesz igénybe.
Mehet
Köszönöm, nem
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
2017. november 23. 12:00

Téma: A személyes adatok büntetőjogi védelme
Vendég: Eszteri Dániel adatvédelmi szakértő
A műsort vezeti: Horogszegi Erika


Adásunk hangfelvételét a lejátszó segítségével indíthatja el.


Lehet, hogy másoknak is tetszene!


óra
perc
mp
fejezetcím

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

Mentés

Adásunk témái
Lejátszás közben kattintson a címekre...
02:03
Milyen jogszabályok adják a személyes adatok általános és büntetőjogi védelmét Magyarországon?
04:18
Mely hatóságok feladata a személyes adatok büntetőjogi védelme Magyarországon?
09:11
Az infotörvény sérelme és a keretdiszpozíció
11:40
Mit jelent a jelentős érdeksérelem fogalma?
22:35
Ki és mikor tehet feljelentést, ha a személyes adatok kezelésével kapcsolatban a bűncselekmény elkövetésének gyanúja felmerül?
26:10
A "haszonszerzési célból" elkövetett bűncselekmények
29:56
A NAIH gyakorlata az datbázis-kereskedők vonatkozásában
32:30
A személyes adatokkal való visszaéléseken túl: illegális hozzáférés, szerverfeltörések és hekkertámadások és a hivatali visszaélés
37:07
A gyorsan változó technikai szabályozó közeg és a jogalkotási gyakorlat
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
A műsor legutóbbi adásai    (A műsor minden adásához kattintson ide!)
Készült:
2017. november 9.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: A személyes adatok magánjogi védelme
Vendég: dr. Osztopáni Krisztián adatvédelmi szakértő
A műsort vezeti: Kecskés Noémi
Készült:
2017. október 26.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: Jogellenes adatkezelés miatt bírságolt a NAIH
Vendég: Péterfalvi Attila elnök
A műsort vezeti: Óvári Enikő
Készült:
2017. október 12.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: A Főpolgármesteri Hivatal főjegyzői irodájának vezetője kapta idén a NAIH Emlékérmet
Vendég: dr. Molnár Katalin irodavezető, belső adatvédelmi felelős, Főpolgármesteri Hivatal

Készült:
2017. szeptember 21.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: Új felügyeleti jogkörrel bővülhet a NAIH jogköre
Vendég: Péterfalvi Attila elnök
A műsort vezeti: Óvári Enikő
Készült:
2017. szeptember 7.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: Adatvédelmi aktualitások
Vendég: Péterfalvi Attila elnök
A műsort vezeti: Óvári Enikő
Készült:
2017. augusztus 24.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: Adatvédelmi kihívások, dilemmák, biztonság és magánszféra-védelem
Vendég: dr. Révész Balázs főosztályvezető
A műsort vezeti: Óvári Enikő
Készült:
2017. július 13.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: A Hatóság webáruházakra vonatkozó adatvédelmi követelményekről szóló tájékoztatója
Vendég: dr. Osztopáni Krisztián adatvédelmi szakértő
A műsort vezeti: Kecskés Noémi
Készült:
2017. június 1.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: A magyar adatvédelmi hatóság eljárásai a GDPR alapján
Vendég: Péterfalvi Attila elnök
A műsort vezeti: Óvári Enikő
Készült:
2017. május 18.
12:00
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Téma: Adatvédelmi incidensek bejelentése
Vendég: Osztopáni Krisztián adatvédelmi szakértő
A műsort vezeti: Kecskés Noémi